HEDEF2023

2023 vizyonumuzu ait içerikler icindir

Ara

14-19 tarihleri arasında son sınıf öğrencilerimizin katılabileciği üniverste hazırlık kampı düzenlenecektir. İçerik ve katılım rezervasyonu için müdür yardımcımız Osman KOCA'ya başvurabilirsiniz.

Ara

HEDEF 2023 planı çerçevesinde okulumuzda tüm öğrecileri kapsayan performans değerlendirme sınavları yapılacaktır.

Ara

MEB akademik çalışma takvimi çerçevesinde  ara tatil ve sömestr tatili tarihlerinde tüm öğrencilerimizi ve özellikle 12. sınıf öğrencilerimizi içeren çalışma kampları planlamaktayız. bu faaliyetlerimiz için ayrıntılar ve katılım billgileri için müdür yardımcımız Osman KOCA'ya başvurabilirsiniz.

Ara

Nigar Ayyıldız hocamız 11 ve 12. Sınıflarımıza sınav kaygısını yenmenin ve stresle başedebilmenin yollarını uygulamalı olarak anlattı. Öğrencilerimize verimli bir çalışma yapmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Hocamız program sonunda "Ağzından çıkanı kulağın duysun" kitabını imzaladı.

Kas

Yıl boyunca yapmayı planladıgımız performans değerlendirme sınavlarının ilkini gerçekleştirdik. Sonuçlarını öğrencilerimizle paylaştık. Öğrencilerin yıl boyunca akademik gelişimlerini takip etmeyi planlıyoruz. Emeği geçen tüm öğretmenlere teşekkür ediyor öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Kas

Okulumuza yeni başlayan 9 sınıflar ve devam eden diğer sınıflarda okuyan öğrenci velilerimize toplandık.

Okulumuzda yapmayı planladigimiz etkinlik, okuliçi, okuldışı ve destekleme kurslarımız velilerimize tanıtarak planlamasında görüş alışverişinde bulunduk.

Katılan tüm veli ve öğretmenlerimize değerli görüşlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

Kas

Akademik takip komisyonu olarak müdür, müdür yardimcimiz ve komisyon üyesi öğretmen arkadaşlarımızla toplandık.

Ekim ayında yapılacak faaliyetlerimizi hedef 2023 çerçevesinde planladık.

Şbt

Okul rehber öğretmenimiz Sare Nur YILMAZ tarafından konferans salonunda ogrencilerimizden güzide ordumuzda asker olarak görev almak isteyen öğrencilere yönelik milli savunma üniversitemizin tanıtımı ve alımların yapılacağı sınava dair bilgilendirme sunumu yapıldı.

Sınav tarihi ile ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linke tıklayınız.