Murat ERTAŞ - Okul Müdürü

1965 yılında Nevşehir´de doğdu. İlköğrenimini Beşiktaş Sinan paşa İlkokulu´nda tamamladı. Göksu Kuran Kursu’nda hafızlığını yaptıktan sonra Şişli İmam Hatip Lisesi´nden 1985 yılında mezun oldu. 1991 yılında Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Zonguldak İmam Hatip Lisesi’nde İHL Meslek Dersleri Öğretmeni olarak ilk görevine başladı. 1997 yılında aynı zamanda mezun olduğu Kâğıthane Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne tayin oldu. Yaklaşık 17 yıllık görev süresi içerisinde öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve müdür başyardımcısı olarak görevini sürdürdü. 2014 yılında yöneticilerin rotasyonu çerçevesinde Sarıyer Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne tayin oldu. 2014 ağustosunda Ayazağa Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kurucu müdür olarak görev aldı. Aynı okulda 8 yıl görev yaptıktan sonra 2022 yılının Temmuz ayında Kâğıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde okul müdürü olarak göreve başladı. Halen bu okulda görevini devam ettirmektedir.