UMRE ZİYARETİMİZ

Okulumuzda İcra ettiğimiz Eğitim ve kültürel faaliyetlere katılan ve bu alanlarda başarı ve gayret gösteren öğrencilerimizi ödüllendirmek, diğer arkadaşlarına örnek teşkil etmek ve motivasyonu artırmak amacıyla öğrencilerimizi Umre ziyaretine, Peygamber diyarına götürüyoruz. Belediye Başkanımız Mevlüt Öztekin’in sponsorluğunda gerçekleşecek olan Umre ziyaretimiz aynı zamanda siyer ve hadis dersleri için de yerinde öğrenme metodunu da gerçekleştirmiş olacak. Öğrencilerimizin teorik olarak görmüş olduğu dersleri bizzat olayların geçmiş olduğu mekanlarda yaşayarak pratiğe dönüşmesini sağlayacak. Böylelikle hedeflemiş olduğumuz peygamberi ahlaka sahip olma ve peygamberimizin göstermiş olduğu o nurlu ve aydınlık yolda başta öğrencilerimizin sonra da diğer insanların yürümesini temin etmiş olacağız.

Umre ziyaretimize T2K-Teknoloji Takımı, Rıhle-i Siyer proje grubu, Osmanlı Türkçesi yarışmasına katılan öğrencilerimizi ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen hafızlık yarışmasında bölge ikincisi olan hafız öğrencimiz katılacaktır.

03-01-2024

Yayın: 03.01.2024 - Güncelleme: 03.01.2024 08:33 - Görüntülenme: 87