T2K MÜLAKAT SONUÇLARI AÇIKLANDI

T2K - Teknoloji Takımı kâğıthane ekibimize katılacak yeni üyeleri belirlemek için yapmış olduğumuz anket çalışması sonucunda müracaat eden 35 öğrenciden yapılan mülakat sonucunda 20 öğrencimiz ile koza ekibi olarak Perşembe günleri yapacağımız derslerle yolumuza devam edeceğiz. Geriye kalan öğrencilerle ise Salı günleri Barış Turan hocamız ile robotik kodlama ve yapay zekaya geçiş sürecinde birlikte olacağız.

Yeni eğitim öğretim yılında yeni başarılarla Teknoloji Takımımızı temsil edecek olan ve Yapılan mülakat sonucunda “Tırtıl” ekibine “Koza” olarak katılan öğrencilerimizi aşağıda paylaşıyoruz.

Teknoloji Takımıza yeni katılanlara verdiğimiz isim olan “Tırtıl” ekibimize katılmaya hak kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Defne Sılık, Şeyma Nur Çiğnitaş. Efnan Yaprak, Ayşe Nur Özdemir, Zeynep Sude Ünal, Rabia Bilgili,

Elif Burhan, Esma Şükriye Çakmak, Gülberra Nair, Meryem Danabaş, Münevver Irmak Gürler, Betül Aydın

Fatma Zehra Yazıcı, Sinem Elma, Medine İlçin, Beyza Karul, Tuana Erkaplan, Ecrin Yılmaz, Hayrunnisa Baş

Zeynep Karataş