Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması İstanbul Bölge Finali Okulumuzun Ev Sahipliğinde yapıldı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün uhdesinde, İstanbul Bölge "Genç Nida Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması" okulumuz koordinesi ve ev sahipliğinde 17 Nisan 2024 Çarşamba günü gerçekleştirildi.

İstanbul’un 16 farklı ilçesinden; İmam Hatip lisesi öğrencilerinin katıldığı yarışma Kur'an-ı Kerim'in maneviyatına ve Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün yayımladığı kılavuza uygun bir şekilde, coşkuyla icra edildi.

Yarışma Seçici Kurulunda bulunan; Kâğıthane Müftülüğü Kur'an Kursu Öğreticileri Sayın Emine Yıldırım, Sayın Aysun Kabadayı, Zeynep Sürur, Ayşe Yıldırım ve Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Belkıs Demiryürek hocalarımız birbirinden güzel tilavetleri değerlendirdiler.

Seçici Kurulun değerlendirmeleri sonucunda;

Rabia Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Ayşe Betül Demir BİRİNCİ,

Ali Fuat Başgil Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi  Öğrencisi  Meryem İpli   İKİNCİ ,

Beşiktaş Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi  Öğrencisi  Aslı Esma Yaşar  üçüncü olmuştur.

Yarışmaya katılan diğer öğrenciler de DÖRDÜNCÜ olarak ilan edilmiştir. Özellikle dereceye giren öğrenciler olmak üzere yarışmaya katılan tüm öğrencileri, ailelerini, onları yetiştiren öğretmenlerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Yarışma davetimize teşrifleriyle bizleri, ödül takdimiyle yarışmacı öğrencileri onurlandıran; Kâğıthane Belediye Başkanımız Sayın Mevlüt Öztekin’e, Kâğıthane İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Zekeriya Postacı'ya, Kağıthane İlçe Müftümüz Sayın Necmettin Kayar'a, Kağıthane LİDER Başkanı Sayın Murat Altınay'a ve Saat&Saat şirketi yönetim kurulu üyesi Sayın Hayati Bayraktar’a, TÜGVA Kağıthane Başkanı sayın İbrahim Akbulut’a, Şişli Sarraf sahibi Mustafa Keltek’e teşekkür ederiz.

Seçici Kurulda bulunan; Kâğıthane Müftülüğü Kur'an Kursu öğreticileri Sayın Emine Yıldırım, Sayın Aysun Kabadayı, Zeynep Sürur, Ayşe Yıldırım ve Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Belkıs Demiryürek hocalarımıza, yarışmanın sunuculuğunu yapan Meslek Dersleri Öğretmenimiz Sayın Ayşenur Dinek’e bu güzel yarışma programının hazırlık sürecini büyük bir titizlikle yürüten Müdür Yardımcımız İhsan İşlek’e, Öğretmenlerimiz; Sayın Hüseyin Yayla'ya, Sayın Sümeyye Karayiğit’e, Sayın Rumeysa Oygür’e programın gerçekleştirilmesinde görevli olan öğrencilerimize ve personelimize teşekkür ederiz.

17-04-202417-04-202417-04-202417-04-202417-04-202417-04-202417-04-202417-04-202417-04-202417-04-202417-04-202417-04-2024

Yayın: 17.04.2024 - Güncelleme: 17.04.2024 15:51 - Görüntülenme: 47