Etiket Sonuçları: MOTİVASYON

Mrt

hedef 2024 kapsamında son sınıf öğrencilermz motivasyon ve ayrıca tüm öğrencilerimize etkili ders çalışma ve stres yönetimi semineri verildi. Psikolog Feyza Akgür Öztürk, Psikolog H. Ümran Özkul, PPsikolog ayşe taşatmanlar tarafından verilen seminer öğrencilerimiz tarafından dikkatlice  dinlendi. çok verimli geçen seminer devamının olması temennisiyle tamamlandı. seminer içn okulumuzu kırmayan psikologlara gönülden teşekkür ediyoruz.

Ara

HEDEF 2024 projesi kapsamında okulumuzda planladığımız performan denemelerinin 5. ni gerceklestirdik. 65 öğrenci ve 4 öğretmenle gerçekleştirdiğimiz sinavimiz165 dk sürmüştür. Sinavinizi yapilmasunda emeği geçen ogretmenlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ara

HEDEF 2024 projesi kapsamında okulumuzda planlanan 2023-2024 eğitim öğretim yılı boyunca uygulamayi planladigimiz deneme sınavı programımız yayınlanmıştır. Planlanma ve uygulamada yardımını esirgemeyen sayın idarecilerimize teşekkür eder öğrencilerimize başarılar dileriz.

Hedef  2023 kapsamında planladığımız ara tatil kampı 17-21 nisan tarihlkeri arasında yapılacaktır. Kampımızda: hızlandırma dersleri, bireysel ve grupla ders çalışma,  soru çözüm ve motivasyon seminerleri ve daha nice etkinlikler olacaktır. kamp başvuru ve organizasyonu için müdür yardımcımız osman KOCA'ya başvurulabilir.

Hedef 2023 kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize yönelik hazırlandıkları sınav için başarıyı artırmada moral ve motivasyonun etkelerini konuştuk. Konuşmacı olarak Eğitimci Yazar Halit ERTUĞRUL beyefendinin katıldığı konferansa ilgi yoğundu. İki taraflı iletişim yoğun olduğu konferansta dinleiyicilerin memnun olduğu gözlendi. 2 sdaati aşkın suren konferans soru ve cevap etkinlikleriyle son buldu. katılımcı ve dinleyicilere çok teşekkür ediyoruz. Yoğun toplantıarından bizlerede vakit ayırdığı için Halit ERTUĞRUL beye ayrıca  daha nice konferanslarda buluşmak ümidiyle teşekkür ediyoruz.

Ock

DYK motivasyonu ve mesleki rehberlik faaliyetleri kapsamında atlas üniverstesini gezdik. Geniş bir alan ve modern binalara yayılarak kurulmuş olan üniversite kampüsü, öğrenim gören öğrencilere çağının ötesinde  bir üniversite izlenimi oluşturuyor. Gezimiz esnasında gerekli misafir perverligini esirgemeyerek bizi kendi okulumuzda gibi hissettiren tüm görevli meslektaşlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz.

Ock

Hedef 2022 motivasyon artırma kapsamında Beykoz üniversitesinden tanıtım ekibi 12. sınıf öğrencilerimize hem üniverstelerini tanıttı hemde öğrencilerimize sınav ve bölüm tercihi hakkında değerlibirikimlerini aktardılar.