Etiket Sonuçları: BAŞARI

Nis

HEDEF 2024 KAPSAMINDA planlanan gezilerimize bu hafata ibn Haldun üniversitesini gezerek devam ediyoruz. :gezimiz oklumuz öğretmenleri a. İmran Bostancıoğlu ve Mahir AKDOĞAN rehberliğinde 34 öğrenci ile gerçekleşmiştir. bizi çok güzel bir Üniversite kampüsü karşıladı. kampüsün yerleşim planı ve akademik planlar üniversiteye yakışır nitelikteydi. Öğrencilerimiz kampus içerisinde akademik birimleri ve öğrenciye hizmet veren diğer birimleri gezdikten sonra; üniversteye derece yaparak giren öğrencilerden sınav kaygısı ve stresle başa çıkma, sınava hazırlanma konularında etkili bir seminer aldılar. öğrencilerimizden beğeni alan bu gezide bizleri ağırlayan ve rehberlik eden üniverste personeline çok teşekkür ederek tekrar buluşmak üzere veda ettik.

Hedef  2023 kapsamında planladığımız ara tatil kampı 17-21 nisan tarihlkeri arasında yapılacaktır. Kampımızda: hızlandırma dersleri, bireysel ve grupla ders çalışma,  soru çözüm ve motivasyon seminerleri ve daha nice etkinlikler olacaktır. kamp başvuru ve organizasyonu için müdür yardımcımız osman KOCA'ya başvurulabilir.

Hedef 2023 kapsamında 12. sınıf öğrencilerimize yönelik hazırlandıkları sınav için başarıyı artırmada moral ve motivasyonun etkelerini konuştuk. Konuşmacı olarak Eğitimci Yazar Halit ERTUĞRUL beyefendinin katıldığı konferansa ilgi yoğundu. İki taraflı iletişim yoğun olduğu konferansta dinleiyicilerin memnun olduğu gözlendi. 2 sdaati aşkın suren konferans soru ve cevap etkinlikleriyle son buldu. katılımcı ve dinleyicilere çok teşekkür ediyoruz. Yoğun toplantıarından bizlerede vakit ayırdığı için Halit ERTUĞRUL beye ayrıca  daha nice konferanslarda buluşmak ümidiyle teşekkür ediyoruz.