T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / KAĞITHANE - Kağıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

AKADEMİ KÂĞITHANE BAŞLIYOR

'Akademi Kâğıthane' Bir Kâğıthane Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Akademik Gelişim ve Sosyal Etkinlik Takip Projesidir. Bu kapsamda okulumuzdaki öğrencilerin kabiliyet ve birikimleri dikkate alınarak onları hayata en güzel şekilde hazırlamayı hedefliyoruz. Bunun için okulumuzdaki her bir paydaşın bilgi ve becerileri doğrultusunda akademik ve sosyal faaliyetler ile desteklemek için elimizden gelen bütün imkânları seferber ediyoruz.

'Değerleriyle Geleceğe Koşan Bir Nesil' mottosuyla yola çıktık. Eğitimin bütün paydaşlarını bu uğurda harekete geçirmek üzere yapacağımız plan ve faaliyetleri iki ana başlık altında topladık:

Akademik Gelişim ve Sosyal Etkinlikler. Akademik Gelişim çatısı altında öğrencilerimize anketler düzenledik, dönütleri dikkate aldık, Akademik Takip Komisyonu oluşturduk. Alınan tavsiye kararlar gereği öğrencilerimize yönelik takviye kurslar, dil eğitiminin gelişimi, sayısal, sözel ve eşit ağırlık düzeylerini artırıcı deneme sınavlarını periyodik takvime uygun biçimde planladık. Öte yandan zihinsel süreci takiben onların bedensel ve ruhsal yönlerini de yüksek tutmak adına bir dizi ve kapsamlı faaliyetleri hayata geçirdik.

Bu bağlamda 'Akademi Kâğıthane' çatısı altında okulumuzda düzenlenen akademik ve sosyal her türlü etkinliği göz ve gönül dünyanıza sunmanın kıvancı içerisinde huzurlu ve mutlu günler diliyor, sizleri O'na emanet ediyoruz.

03-09-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 03.09.2023 - Güncelleme: 03.09.2023 18:31 - Görüntülenme: 144
  Beğen | 0  kişi beğendi